Üdvözöllek a honlapomon!

vajda-editVajda Edit vagyok. Immáron 40 éve élek Pécsen a férjemmel. Felnőtt fiam, és a csodálatos kislány unokám mellett sose unatkozom.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem a divat világát, és hiszem, hogy bizalommal és egy kedves mosollyal szebbé tehetjük a sietős, munkával teli és fárasztó hétköznapokat is!

Kereskedelmi szakközépiskolában végeztem, majd áruházi üzletvezetőként dolgoztam. Később lehetőséget kaptam a saját vállalkozásom felépítésére, mely 20 éven keresztül sikeresen működött.

Már 10 éve szintén vállalkozóként csinálom azt, amiben tapasztalatom van, és amit szeretek: a network marketing világában segítek másoknak! Legyen szó munkalehetőségről, szépségről, vagy egészséges életmódról, fordulj hozzám bizalommal!

Oldalam azért hoztam létre ,hogy bebizonyitsam – a fejlődés bennünk van! Képesek vagyunk mindenre, csak tenni kell érte!

Tegyél érte Te is! Tegyünk közös lépéseket egy szebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb jövő felé!

“Akarnunk kell a változást. Fel kell ismernünk a fájdalmat, amit akkor érzünk, ha nem változtatunk, és látnunk kell azt az örömöt, amit akkor fogunk átélni, ha megváltozunk.”

Adam J. Jackson

network-marketing