Már két hete, hogy hazajöttem  a WES szemináriumról de még mindig a hatása alatt vagyok és tele van a szívem hálával Gidófalvi Attilának, Katikának és Berkics Miklósnak. Óriási példák vagytok! Három napon át rengeteget lehetett tőletek tanulni, az igazán sikeres emberek gondolatait hallgatni leírhatatlan ajándék.  A vendégelőadótól Svájcból  Philip Rittertől,  aki szintén egy hatalmas példával jár előttünk megtanultuk az online lehetőségeket.  Más már nem maradt hátra, mint alkalmazni kell a tanultakat!

képzés MLM képzésForever Living

Olyan sikertörténeteket hallottunk ami bennünket is megmozgatott, tudtunk vele azonosulni, hogy ez nekünk is lehetséges lehet,  ha megvan a célunk és beletesszük a munkát. Amikor eldöntjük, hogy kezünkbe vesszük az életünk irányítását és elkezdjük megvalósítani az álmainkat legtöbbször ellenállásba ütközünk. Ez általában sok esetben azért van, mert az emberek nem örülnek annak ha sikereket érünk el. De szerencsére lesznek majd olyanok is akik támogatnak bennünket és örülnek a sikereinknek.

FLP

Mi átlagos emberek vagyunk, átlagon felüli álmokkal!  Te tudsz álmodni? Mekkorák az álmaid? Elhiszed, hogy neked is jár, hogy olyan életet élj amit megálmodtál magadnak? Minden egyes reggel pozitív gondolatokkal kezdj. Bármi amit a fejedbe táplálsz és ismételsz, egy napon valóság lesz!

Forever

FOREVER LIVING

Ha elhiszed, hogy egy sikeresebb, boldogabb, szabadabb, stabilabb életet élhetnél, van benned égő vágy, kitartás és hiszed, hogy ez neked is jár akkor élj az általam ajánlott lehetőséggel.

TÉGED KERESLEK!

Vajda Edit
Telefonszám: +36 30 9795 494
Email: vajci@t-online.hu
Skype: vajdaedit1
Facebook

instagram

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.