Sikeres vállalkozó voltam 20 éven keresztül, aztán jött a gazdasági válság és rákényszerített arra, hogy  váltani kell. Nem volt egyszerű, nagyon mélyre kerültem. Kerestem lehetőségeket, de sajnos mindenhol visszautasításba ütköztem. Segítséget nem kaptam, romokban volt az életem. Egy valamiben biztos voltam, hogy kijövök belőle, csak azt nem tudtam hogyan?

Ekkor keresett meg egy ismerősöm a network marketing lehetőségével.. Természetesen mindjárt nemet mondtam, hallani sem akartam róla, de Ő kitartó volt. Cselhez folyamodva elvitt egy rendezvényre ahol az egyik előadóval tudtam azonosulni, aki hasonló helyzetben volt mint én. Aztán a hangulat folyamatosan magával ragadott, tetszett az emberek pozitív hozzáállása és az érdekazonosság, hogy egymást segítve, egymásért közösen érjük el a céljainkat. Ott mindjárt eldöntöttem, hogy én ezt megcsinálom. Nem volt egyszerű helyzetem, mert otthon nem kaptam támogatást. Csak azt, hogy úgysem tudom megcsinálni. Ez akkora erőt adott nekem, hogy bebizonyítsam képes vagyok rá!

Nagyon sokat adtak a rendezvények. Mindenhol ott voltam, olvastam, tanultam képeztem magam és elértem a manageri szintet. Azóta nincs megállás. Eldöntöttem,  minél több embernek szeretnék segíteni, hogy egészségesen éljenek és anyagilag biztonságban. Ma már az életem sem tudom elképzelni e nélkül.

Hiszem, hogy nincsenek véletlenek, sőt azt mondom azért ment tönkre a vállalkozásom, hogy a network marketing világába kerüljek.

Nincs megállás, csak előre van!

Ma már tudom, hogy én vagyok a saját jövőm rendezője!

 

CSATLAKOZZ A FACEBOOK CSOPORTOMHOZ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.