20 évi vállalakozás után munkanélküli lettem. Kerestem a lehetőségeket amikor rám talált a network marketing.Nem mondtam rögtön igent, mert én más jellegű munkát szerettem volna, egy biztos állást. Ma már tudom, hogy az csak egy helyben állás lett volna. Nem létezik biztos állás, senki sincs biztonságban a mai világban.

Volt egy elképzelésem a network marketingről, ezért csak a kifogásokat gyártottam. Ma már tudom, hogy ez egy szakma, amit ha megtanulsz és csinálod olyan szinten  megváltozik az életed, amit ma el sem tudsz képzelni. Amikor kezdtem más technikákkal dolgoztunk. Meg kellett keresni az ismerősünket, meg kellett hívni őket, kaptunk sok vissza utasítást. Ez sem volt könnyű, de szabadon főnök nélkül dolgozhattunk.
De a világ állandóan változik a mi munkánk is változott. Itt van a nyakunkon az online marketing, ami óriási változást hozott az életünkbe.

Régebben el sem tudtam volna képzelni, hogy akár otthonról is lehet sikereket elérni, karriert csinálni.Ma már ez nem is kérdés az online világában, hogy egy plusz jövedelmi lehetőséghez lehet jutni kihasználva az internet adta munkalehetőségeit. Nem kell hozzá más csak egy laptop vagy táblagép vagy okostelefon.Igaz, hogy ez nem olyan egyszerű, de minden adott ahhoz, hogy meg lehessen tanulni.

Ami a lényeg, hogy otthonról napi 1-2 órában végezhető munka, főleg az elején másodállásként. Aztán későbbmikor már beindul vállalakozásként is folytatható, attól fűgg kinek mekkorák az álmai, céljai. Szeretnél-e szabadon főnök nékül dolgozni?

 

Ha szeretnél bővebb információt, VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT, kattints ide:)

 

Továbbá, itt tudsz csatlakozni a Facebook oldalamhoz, várlak szeretettel!