Hálás vagyok a sorsnak, amiért olyan lehetőséget sodort az utamba, ahol a magam ura lehetek. Szerinted vannak véletlenek? Ma már tudom, hogy nincsenek. Minden valamiért történik! Sőt, még az is működik, hogy a gondolatainknak teremtő ereje van. Egy példa,  az imént történt velem. Elkezdtem írni a blogomat mikor eszembe jutott az üzlettársam, akit fel kellett volna hívni. Rágondoltam,  abban a pillanatban megcsörrent a telefonom- mivel nincsenek véletlenek-pont Ő volt az.

Network marketingben tevékenykedni a világ legjobb üzlete. Miért mondom? Mert végigmentem a ranglétrán és utána vállalkozó lettem, ami azt jelentette, hogy szabadidő nélkül folyamatosan csak dolgoztam. Előtte azt hittem a vállalkozók szabad emberek. Most élem meg a szabadságot, főnök nélkül, akkor és azt csinálok amit én akarok.

Ezen a héten iskola szünet van, az óvodában is kevés ilyenkor a gyerek. Az én unokám nem szereti ezt az állapotot, én megengedhetem magamnak, hogy ezt a hetet vele töltsem. Csodálatos napjaink voltak.

161104065635Ezeken a napokon a játéké volt a főszerep!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.